WIJ

Deze website en dit onderwijsmateriaal wordt u aangeboden door het project bioinformaticaindeklas (bioinformatics@school) van het Dutch Techcentre For Life Sciences. U kunt ons bereiken via dit postadres:

 

260

Tav. bioinformatics@school

Geert grooteplein 28

6525 GA Nijmegen

(024-3619501)

Projecten van bioinformaticaindeklas

Wij zetten ons in om bioinformatica meer bekendheid te geven aan leerlingen en docenten in voortgezet onderwijs. Dit doen we met behulp van onderwijsmateriaal voor gebruik in de klas, voorlichting, nascholing voor docenten etc. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt blijven van onze activiteiten, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief die één keer per twee maanden verschijnt. U kunt zich inschrijven door een mailtje te sturen naar nijmegen@dnalabs.nl.

Internationaal georiënteerd

Bioinformatica in het onderwijs kan op verschillende manieren bijdragen aan de verbetering van het onderwijsprogramma. En met deze visie staan wij niet alleen. Samen met partners in binnen- en buitenland proberen we bioinformatica-onderwijs te stimuleren. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact met ons op!

De website

Deze website is met veel zorg samengesteld. Mocht u foutjes tegen komen of opmerkingen hebben over de website, dan kunt u deze mailen naar

nijmegendnalabs.nl